El mètode Qi

Segurament ja coneixereu Shiseido, firma japonesa dedicada a la cosmètica i amb diversos tractaments que desarrollem al nostre centre molt habitualment. Però avui us volíem parlar en concret d’un de molt especial: el mètode Qi.

Què té de diferent? Apart del fet de que actualment només s’estigui realitzant en dos centres a tot Espanya (nosaltres tenim l’exclusiva a Barcelona), la tècnica que utilitza és un combinat modernitzat de tècniques asiàtiques com el shiatsu amb l’aplicació dels oshiboris, instrument clau en les teràpies japoneses. És un tractament per tot tipus de pells però en especial per les cansades o debilitades, i el seu caràcter oriental cerimoniós el fa molt adecuat per aquelles persones que disfruten dels tractaments sense aparatología o fins i tot per regalar.

Oshibori

En primer lloc, procedim a realitzar una neteja en profunditat amb productes de la línia Beneficiance. Desmaquillem amb la llet i apliquem la loció Balancing Softener (rica en vitamina E, àcid hialurònic…). Aquest procés de neteja de la pell dura uns 15 minuts i acaba quan retirem el producte amb els oshiboris.

 

Beneficiance de Shiseido para método qi

Beneficiance de Shiseido para método qi

A la recherche d’une robes de soirée ? Les tenue de soirée, moulante, sirène, laquelle est votre préférée ? Ce n’est pas la peine de prendre une décision aussi rapide. Avec nombre de styles à choisir, les prix des robes de soirée sont aussi accessibles. Un bon achat n’est pas forcément l’équivalent de la mauvaise qualité. Nous espérons que nous pouvons avoir votre satisfaction au bout de votre achat.

http://angelcafe.biz/?p=143

http://anneardouin.ca/wp/?page_id=2

http://amyrebekah.info/wp/?p=1

http://www.allbunchedup.co.uk/blog/2010/09/16/attachment/282/

http://www.albrandes.com/blog/index.php/2003/09/04/life-of-an-evil-genius/
http://www.aliveda.com/blog/antibatterico/il-colmo-della-cistite/
http://www.aldila.mobi/?attachment_id=82
http://amyrobertsphotography.com/wp/?p=1

Método Qi Shiseido

Després del massatge, tornem a retirar el que queda de producte amb els oshiboris i passem a aplicar la línia Benefiance: contorn d’ulls NutriPerfect Eye Serum, crema de rostre Serum Energessing Essence i Protective Emulsion,  i a la zona del coll la Neck Contour Treatment.

Us recomanem que el proveu, tant per la seva originalitat com pel treball global que realitza en l’organisme. A més, quan haurem acabat el tractament us convidarem a una infusió!

Esta entrada fue publicada en Universo Angels y etiquetada , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.