Body Shock, una meravella de la mà de Mesoestetic.

El Body Shock és un tractament anticel·lulític multinivell que és 100% adaptable i que està dissenyat per combatre tot tipus de celulitis. Actúa en tres fronts: la microcirculació, el teixit adipós y el teixit conjuntiu. D’aquesta manera, trenca el procés de formació de la celulitis i n’evita la reaparició.

El proceso de la celulitis

El proceso de la celulitis

Un cop acabat el tractament a les nostres instalacions, podeu seguir amb el manteniment des de casa combinant cosmètics amb nutricosmètics, unes ampolles que contenen ingredients com l’extracte de carxofa, que produeix efectes positius sobre els processos digestius. Com? Doncs protegint l’organisme davant de trastorns i molèsties provocades per hàbits alimentaris poc saludables i ajudant a corregir-los gràcies a les seves propietats diurètiques i laxants. Basutove . I quin és l’objectiu? Eliminar els líquids i les grasses que retenim.

A més, també hi ha la possibilitat d’utilitzar les ampolles que contenen L Carnitina, un aminoàcid que té com a objetiu transformar els àcids del greix en energia, aconseguint efectes tant «curiosos» com disminuïr les ganes de consumir aliments alts en sucre. Això es tradueix en una millora en el to muscular, molt especialment si ho combinem amb exercici. És a dir,  es tracta d’un complement nutricional que facilita el transport d’àcids del greix a l’interior de les cèl·lules, que és on s’utilitzen per a la producció d’energia.

Podem prendre les dues classes d’ampolles, tot i que si ja acostumem a fer esport és possible que poguem prescindir de les que treballen amb extracte de carxofa i utilitzar únicament les que van amb L Carnitina.

Alguna pregunta més?!

 De vill inte ha samma klänning och begravde sin egen unika stil, kanske du vill brudklänning på nätet Bröllopsklänningar

 

Esta entrada fue publicada en Universo Angels y etiquetada , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.