L’increïble món d’Indiba

normCORPindibaOK.cdr

Com moltes d’altres empreses catalanes en l’àmbit de la ciència,  INDIBA és una empresa pionera.

Els seus inicis es remonten a l’any 1983 a la ciutat de Barcelona, amb l’objectiu d’estudiar  el que avui en dia es coneix com a electromedicina. A INDIBA (“INvestigación DIvisión BArcelona”) van ser els primers en desenvolupar la tecnología dels equips de radiofrecuència  i els apliquen en tractaments de manera exclusiva i amb grans resultats. Han rebut premis molt reputats a Ginebra, Bruseles i Madrid i gairebé 200 estudis científics avalen a dia d’avui la seva eficàcia. El que va començar com el projecte d’una empresa local s’ha convertit en un tractament d’èlit mundialment reconegut i apereciat.

Fa uns anys ens en vam enamorar i vam decidir portar-lo al saló, i val a dir que n’estem molt contentes. La màgia d’Indiba radica tant en la seva versatilitat ( és molt útil per a tractar esportistes, té multitud d’aplicacions en el camp de l’estètica ) com en el procés, el mètode i les particularitats tecnològiques (que trobareu àmpliament descrites a la seva web)

El mètode Indiba Deep Beauty estimula els teixits treballant en tres aspectes: l’acció proiònica (movilitzant i reequilibrant els ions, les micropartícules que duen a terme funcions vitals per al nostre organisme), la microcirculació ( millorant la circulació capilar i actuant com a oxigenant dels teixits, de manera que els revitalitza i desintoxica) i l’hipertèrmia (millora l’elasticitat, redueix notablement la fibrosi i en general millora el metabolisme celular)

Balklänningar  2016  love  till de förmånligaste priserna. Handla nu vid världens ledande online detalj-och partihandel hemsida, välj din egen tillfället klänningar nu! Alla våra balklänningar skräddarsydda kläder alternativ.Beställning av högsta kvalitet billiga axelbandslös klänning

http://angelcafe.biz/?p=148
http://www.aldila.mobi/moblog/post_78/attachment/201009162117000/
http://www.aliveda.com/blog/dimagrimento/dieta-del-giovedi/
http://amyrobertsphotography.com/wp/?page_id=2
http://altafitness.com.kw/?attachment_id=44

http://amelie.com.br/blog/?p=90

Indiba Beauty

Esperem que els qui encara no ho hagueu provat tingueu l’ocasió. Nosaltres estarem encantades de brindar-vos l’oportunitat!

Esta entrada fue publicada en Universo Angels y etiquetada , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Guarda el enlace permanente.

Los comentarios están cerrados.